Refraktometer na cukornatosť RHB32ATC 0-32% Brix
Rýchle zisťovanie obsahu cukrov (cukornatosti) v ovocí, zelenine, ovocných a zeleninových šťavách, sirupoch, hroznových muštoch, pivnej mladiny, v kvase na výrobu destilátov a v ďalších sladkých nápojoch s cukornatosťou do 32% Brix. Brix stupnica je tiež využívaná pre test mliečnych výrobkov, meranie koncentrácie olejov alebo kvality rezného oleja. Refraktometer nachádza uplatnenie aj pri prevádzkových kontrolách ďalších surovín, medziproduktov a konečných výrobkov v rôznych odvetviach. Dokonalý prístroj aj na zisťovanie zrelosti Vašej úrody v teréne. Stačia iba 2-3 kvapky vzorky.
ATC (aut. teplotná kompenzácia), výsledky meraní nie sú nepriaznivo ovplyvnené pri zmenách teploty prostredia medzi 10 až 30 ° C.
Kalibrovateľný s destilovanou vodou.
Stupnica : Brix Rozsah 0 až 32% (alebo ° stupňov). Napr. jeden stupeň Brix je jeden gram cukru v 100 g vody. Presnosť ± 0.2%. Minimálny dielik 0,2%.
Napájanie: Žiadne, čisto optický prístroj nevyžadujúci batérie.
Obsah balenia: Refraktometer, šróbováčik pre kalibráciu, pipeta, plastové puzdro, handrička na optiku
Nový komentár